Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013


♥ Ερωτικές προβλέψεις Μαρτίου ♥




Ο Μάρτιος ξεκινά με ήρεμες διαθέσεις….η Αφροδίτη με τον Άρη στον Ιχθύ μας αφήνουν να ονειροπολούμε, να βρισκόμαστε σε μια παθητική διάθεση, με έντονο συναισθηματισμό και ιδεαλισμό . Εσωστρεφείς μάλλον, πλανόμαστε στον κόσμο του ονείρου και δεν μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο. Ίσως να έχουμε έντονη διάθεση αυτοθυσίας και να θεωρούμε πως πρέπει να δώσουμε ολοκληρωτικά τον εαυτό μας, σε μια ερωτική ιστορία, καθώς η παγίδα της εξειδανίκεσης κυριαρχεί. Όπως και να βιώνει ο καθένας μας την πλανητική αυτή επιρροή,  σίγουρα πρόκειται για μια περίοδο, όπου οι περισσότεροι από μας δεν έχουμε έντονη διάθεση, ούτε όρεξη για διεκδίκηση, φλερτ, ερωτικό παιγνίδι και μάλλον είμαστε εσωστρεφείς και παθητικοί.

Ο Μάρτιος όμως, φυλάει τα καλύτερα για το τέλος και ίσως αποδεικτεί ο πιο έντονος, ερωτικός, ανατρεπτικός και συναρπαστικός μήνας! Από τις 12 λοιπόν του μήνα, ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού και η ερωτική μας διάθεση εκτοξεύεται στα ύψη! 22 Μαρτίου, όπου ο Άρης κάνει σύνοδο με τον Ουρανό, θα έχουμε έντονη ενεργητικότητα και σεξουαλικότητα, θα μας πιάσει μια μανία να αλλάξουμε τους πάντες και τα πάντα στη ζωή μας, με σαρωτικό τρόπο και θα έχουμε την ανάγκη να βιώσουμε νέες ερωτικές εμπειρίες, έξω από τα συνηθισμένα. Την ίδια μέρα, εισέρχεται στον Κριό και η Αφροδίτη, μετατρέποντας την γλυκιά και εκλεπτυσμένη φύση της, σε μια ανυπότακτη αμαζόνα, που κυνηγά το θήραμα της μέχρι να το κατακτήσει, διψώντας για σαρκικές απολαύσεις.

 Η εκπνοή του μήνα γίνεται ακόμη πιο Kinky! 27 Μαρτίου, ο Άρης τετραγωνίζει τον Πλούτωνα και όλα τα αχαλίνωτα σεξουαλικά ένστικτα βγαίνουν στη φόρα με κανένα απολύτως φίλτρο λογικής και οι φαντασιώσεις θέλουν να αποκτήσουν σάρκα και οστά.  Το μενού εμπλουτίζεται με τη σύνοδο Αφροδίτης -Ουρανού 29 Μαρτίου, που ίσως να σας πείσει πως υπάρχει ο κεραυνοβόλος έρωτας ενώ παράλληλα θα φουντώσει τις ερωτικές σας φαντασιώσεις και 31 του μήνα, που η Αφροδίτη θα τετραγωνίσει και τον Πλούτωνα, ετοιμαστείτε για ζήλιες, πάθος και ακραίες συναισθηματικές καταστάσεις.
 Επηρεάζονται πιο πολύ τα παρορμητικά ζώδια του 1ου δεκαημέρου, ενώ η τελευταία μέρα του μήνα θα βάλει και το δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών στο παιγνίδι. ( Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Καρκίνοι).

 


 
Για να δούμε πως επηρεάζει, όμως, το κάθε ζώδιο ξεχωριστά ο αντιφατικός αυτός μήνας!

Κριος

Θα αισθάνεστε πως δεν ξεκίνησε ευνοϊκά η άνοιξη για τα ερωτικά σας και η διάθεση σας θα είναι περίεργη και καθόλου συμβατή με ταμπεραμέντο σας! Τι εννοώ? Καλείστε να παραμερίσετε τον εγωισμό και τις ανάγκες σας και να στρέψετε την προσοχή σας στο ταίρι σας, που ενδέχεται να χρειαστεί συναισθηματική και ψυχολογική στήριξη. Καλείστε να ενεργοποιήσετε την πιο συναισθηματική, ιδεαλιστική και ρομαντική πλευρά του εαυτού σας, πράγμα που θα σας βγάλει από τα νερά σας καθώς προτιμάτε την απευθείας δράση, τη διεκδίκηση και τα ξεκάθαρα λόγια.

Η παγίδα που κρύβει ο Μάρτιος για εσάς είναι η τάση που θα έχετε να εμπλακείτε σε ένα μυστικό δεσμό ή η εξιδανίκευση ενός ατόμου που δεν είναι διαθέσιμο. Δεν θα σας πρότεινα την οποιαδήποτε ανάμειξη καθώς τα καλύτερα έρχονται για σας!

Από τις 15 Μαρτίου ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο σας χαρίζοντας σας έντονο ερωτισμό και φλογερό ταμπεραμέντο. Οι ερωτικές σας διεκδικήσεις θα στέφονται με επιτυχία, γιατί κανένας δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί, ενώ η libido σας θα χτυπάει κόκκινο!

Στις 22 Μαρτίου δεν κρατιέστε με τίποτα και καλά κάνετε! Ο Άρης κάνει σύνοδο με τον ουρανό  στο ζώδιο σας και η Αφροδίτη επίσης εισέρχεται στο ζώδιο σας. Αλίμονο σε όποιον βρεθεί στο δρόμο σας. Πολύ πιθανόν να το διάστημα αυτό, με κορύφωση τις 29 Μαρτίου να κεραυνοβοληθείτε και να έρθει πολύ δυναμικά, πολύ ξαφνικά και πολύ αντισυμβατικά ένας δυνατός έρωτας στη ζωή σας. (κυρίως οι κριοί του πρώτου 10ημέρου)

 

Ταύρος

Διανύετε μια κρίσιμη  περίοδο όσον αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, η οποία έχει ξεκινήσει από τον Οκτώβριο του 2012. Αυτό οφείλετε στον Κρόνο που επηρεάζει άμεσα το γάμο σας. Πολύ πιθανόν να αντιμετωπίζετε ήδη ζητήματα οικονομικά και ερωτικά με το σύζυγο σας, και αν η σχέση σας δεν στηρίζεται σε γερά θεμέλια, σίγουρα θα κλονιστεί. Από την άλλη μπορεί να αποφασίσετε στο διάστημα αυτό να επισημοποιήσετε μια σχέση ή να την αντιμετωπίσετε πιο σοβαρά. Επομένως σ’αυτό το μοτίβο κινείστε και θα κινήστε μέχρι το 2015.

Πιο συγκεκριμένα το πρώτο 20ήμερο του Μαρτίου ,  θα είναι αρκετά ευνοϊκό για τα ερωτικά σας.  Εάν είστε σε κάποια σχέση, θα θέσετε καινούριους στόχους με το ταίρι σας, ή ίσως να συζητήσετε για επισημοποίηση της σχέσης σας γύρω στις 7 Μαρτίου. Οι αδέσμευτοι ίσως κάνουν μια σημαντική γνωριμία μέσα από κάποια κοινωνική- φιλική εκδήλωση, η οποία θα είναι αρκετά θετική και σταθερή.

Από τις 12 Μαρτίου είναι ένα καλό διάστημα, να στραφείτε στον εαυτό σας για να προσδιορίσετε καλύτερα τους στόχους και τα θέλω σας, και γύρω στις 18 αν προκύψει κάποια  δυσκολία με το σύντροφό σας, με συζήτηση και υπομονή σίγουρα θα ξεπεραστεί.

Από τις 22 Μαρτίου, αλλάζει το σκηνικό, και θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί στις ερωτικές σας αναζητήσεις, ίσως κάποιος θελήσει να σας εκμεταλλευτεί ή να σας εξαπατήσει. Ίσως πάλι το ταίρι σας να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα και θα πρέπει να στρέψετε όλη σας την προσοχή και τη  ενέργεια σε αυτό.


Δίδυμοι

Αρκετά θετικός ο Μάρτιος για τα ερωτικά σας! Σίγουρα θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για φλερτ και έρωτα. Θα έλκετε το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλλου και για κάποιο λόγο θα βλέπετε πως όλοι είναι αρκετά γενναιόδωροι και θετικοί απέναντι σας! Το φλερτ και οι ερωτικές συζητήσεις απογειώνεται στις 13 Μαρτίου!

Ίσως στον επαγγελματικό σας χώρο, κάποιος προϊστάμενος να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του, με κάποια πολύ ευνοϊκή κίνηση απέναντι σας γύρω στις 4 Μαρτίου.

22 Μαρτίου ο Άρης πια στον Κριό,  έχει μια άκρως εκρηκτική  συνάντηση με τον ουρανό, και η Αφροδίτη επίσης εισέρχεται την  ίδια μέρα στο ζώδιο του Κριού. Να είστε έτοιμοι λοιπόν, γιατί είναι πιθανόν κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, που δεν το περιμένατε, να εκδηλώσει με πολύ έντονο τρόπο την ερωτική του διάθεση απέναντι σας!

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, το ερωτικό ενδιαφέρον μετατίθεται στο φιλικό και κοινωνικό σας περίγυρο με πολύ πιθανές ημερομηνίες για γνωριμίες που σίγουρα θα σας μείνουν αξέχαστες(αμφιβόλου όμως διάρκειας) τις 29- 31 Μαρτίου.

Η μόνη μου συμβουλή είναι να εφοδιαστείτε με θετική κρίση και προσοχή, γιατί οι ευκαιρίες θα είναι αρκετές και η διάθεσή σας πληθωρική!


Καρκίνος


Ο,τι και να πείτε έχετε δίκαιο! Ο Κρόνος στον 5ο ηλιακό σας οίκο δεν σας αφήνει πολλά περιθώρια για ερωτικό παιγνίδι, φλερτ και απολαύσεις, αντίθετα σας επιβάλλει τη σοβαρότητα και τη σύνεση ακόμα και στη μικρότερη χαρά και απόλαυση που επιδιώκετε. Από την άλλη ο Πλούτωνας στον 7ο οίκο σας, περνάει το γάμο σας από crash test, με έμφαση στο crash, ενώ είναι πολλές οι στιγμές που έχετε αναρωτηθεί «όλες οι προβληματικές περιπτώσεις σε μένα πέφτουν?» Η απάντηση είναι πως ναι. Δεν φτάνουν αυτά έχετε και τον ουρανό στον 10 οίκο που βάζει τον τίτλο της ανατροπής και του απροσδόκητου στη ζωή σας!

Ο Μάρτιος λοιπόν ενώ θα ρέει ήρεμα και χαλαρά και εσύ θα προσπαθείς να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να επαναπροσδιορίσεις την στάση ζωής σου, από τις 12 του μήνα θα καταλάβεις πως κάτι αλλάζει και οι εξελίξεις σε καλούν σε δράση!

Στις 22 Μαρτίου γίνεσαι πιο διεκδικητικός στα ερωτικά σου και το διάστημα μέχρι τις 29, είναι πολύ πιθανόν να έρθει στη ζωή σου, από το πουθενά, μια ερωτική ιστορία που θα σε συνεπάρει. Μέχρι και το τέλος του μήνα σίγουρα θα ζήσεις στιγμές έντονου πάθους.

Αν πάλι είστε δεσμευμένοι μάλλον τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα, καθώς φαίνεται πως θα υπάρξουν δυνατές εντάσεις με το νόμιμο σύντροφο σας, που θα κλονίσουν την ψυχολογία σας. Προσοχή στα ακραία συναισθήματα ζήλιας στο τέλος του μήνα, και μην αφήνεται τα δυσάρεστα συναισθήματα, που μπορεί να σας προκληθούν να σας συνεπάρουν και να καθορίσουν αυτά τις εξελίξεις. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και αντικειμενικοί!


Λέων

 
Ένταση, πάθος και έντονη ερωτική διάθεση θα έχετε το Μάρτιο. Τα συναισθήματα σας θα είναι έντονα και ίσως να υπάρξουν καβγάδες με το ταίρι σας, λόγω ζήλιας ή για οικονομικά θέματα. Προσπαθήστε να μην φτάσετε τα πράγματα στα άκρα και να διοχετεύσετε θετικά όλη αυτή την ερωτική ενέργεια που θα έχετε. Μετά τις 22 Μαρτίου είναι πολύ πιθανόν να πραγματοποιήσετε κάποιο ταξίδι με το ταίρι σας, ή να προκύψει κάποια γνωριμία σε κάποιο ταξίδι ή με ένα άτομο από άλλη χώρα



Παρθένος

Ο Μάρτιος ίσως ξεκινήσει με εντάσεις. Στις 4 του μήνα το τετράγωνο Αφροδίτης- Δία  (που σας επηρεάζει), μάλλον θα δημιουργήσει προστριβές με το σύντροφό σας για κάποιο οικονομικό ζήτημα, ενώ λίγες μέρες αργότερα, στις 7 του μήνα το εξάγωνο της Αφροδίτης - Πλούτωνα σε τρίγωνο με το Κρόνο, θα σας δώσει την ευκαιρία να αναθερμάνετε και να σταθεροποιήσετε τη σχέση σας.

 Για τους αδέσμευτους ίσως να σημάνει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, αφού άλλωστε ο Πλούτωνας βρίσκεται στον 5ο οίκο σας.

Οι δεσμευμένοι, είναι πολύ πιθανόν από τις 12 του μήνα, να έχουν αρκετές έντονες συζητήσεις με τον σύντροφο, περί οικονομικών ζητημάτων, από τις 22 όμως Μαρτίου, τα πράγματα εξισορροπούνται και υπάρχει σύμπνοια!

Το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου, θα είναι αρκετά έντονο, όπως και η ερωτική σας διάθεση επίσης! Όποια γνωριμία προκύψει το διάστημα αυτό, να ξέρετε πως θα είναι παθιασμένη και έντονη. Αποφύγετε σκηνές ζηλοτυπίας τις τελευταίες μέρες του μήνα!


Ζυγός


Τα πλανητικά μεγαθήρια σας έχουν βάλει στο στόχαστρο. Ο Ουρανός στον 7ο οίκο σας, σας προκαλεί απροσδόκητα και ξαφνικά γεγονότα στο γάμο σας, ο Πλούτωνας στον 4ο οίκο, δημιουργεί ριζικές αλλαγές στο χώρο του σπιτιού σας, ενώ ο Κρόνος έχει βάλει στο στόχαστρο, όχι μόνο τις δικές σας οικονομίες, αλλά και τα χρήματα του συντρόφου.

Ο Μάρτιος θα σας βρει με ευχάριστη μάλλον διάθεση απέναντι στο ταίρι σας, η καθημερινότητά σας θα κυλάει ομαλά, ενώ κι εσείς θα είστε δοτικοί και ευχάριστοι απέναντί του

Στις 7 Μαρτίου ίσως αποφασίσετε με το ταίρι σας, κάποιες ανακατατάξεις όσον αφορά την καθημερινότητά σας, που θα σας διευκολύνουν στην οικονομική διαχείριση.

Από τις 12 Μαρτίου θα αισθάνεστε πως οι ρυθμοί στη ζωή σας αλλάζουν, ενώ στις 22 του μήνα, ο σύντροφος σας είναι πολύ πιθανόν να σας αιφνιδιάσει ευχάριστα, με κάποια  απόφαση του που θα σας ανακοινώσει.

Οι αδέσμευτοι, είναι πολύ πιθανόν να έχουν κάποια συναρπαστική γνωριμία τις ημέρες αυτές. Προς το τέλος του μήνα θα έχετε αρκετές ανακατατάξεις, των οποίων η έκβαση, εξαρτάται από το κατά πόσον είστε δεκτικοί στις ανατροπές.

 Προσοχή μόνο στις 27 και 31 του μήνα μην υποκύψετε σε συναισθηματικούς εκβιασμούς.



Σκορπιός

Ο Κρόνος στον πρώτο σας οίκο, επιβάλλει πειθαρχία, σύνεση, σοβαρότητα και περιορισμό. Όποτε προσπαθήσετε να ξεφύγετε από τα αυστηρά όρια του, φροντίζει να σας επαναφέρει σε τάξη με δύσκολα γεγονότα. Αυτή λοιπόν η πλανητική επιρροή, επηρεάζει σαφώς και τις ερωτικές σας σχέσεις, και το γάμο σας.

Ωστόσο ο Μάρτιος, δεν θα είναι δύσκολος μήνας, όσον αφορά τα ερωτικά σας. Θα περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, ενώ μια μικρή ένταση, που ενδέχεται να δημιουργηθεί στις 4 του μήνα, θα ξεπεραστεί εύκολα.

Κατά τάλλα θα είναι ένας μήνας που η διασκέδαση, το φλερτ και ο έρωτας, θα έρθουν στο προσκήνιο, και θα σας αφήσουν για λίγο να ηρεμήσετε από το στενό μαρκάρισμα του Κρόνου!

Μετά τις 22 Μαρτίου, ενδέχεται να υπάρξει κάποιο φλερτ ή να δημιουργηθεί κάποιο ειδύλλιο στον εργασιακό σας χώρο.

Προς το τέλος του μήνα περιορίστε την καχυποψία και τη ζήλια σας και μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.



Τοξότης
 
Μπορεί ο Ουρανός στον 5 σας οίκο να μην σας αφήνει να στεριώσετε σχέση, αλλά τουλάχιστον δεν θα σας αφήσει να πλήξετε καθόλου! Δεν φταίτε εσείς άλλωστε, που εμφανίζονται από το πουθενά οι πιο παράξενες ερωτικές ιστορίες. Για να λέμε όμως την αλήθεια κι εσείς έχετε μια τάση να πλήττετε και να θέλετε συνεχώς κάτι καινούριο.
Στις 4 Μαρτίου, μάλλον κάποια ένταση θα υπάρξει με το ταίρι σας στο χώρο του σπιτιού, αλλά θα ξεπεραστεί εύκολα και θα περάσετε όμορφες και ήρεμες ερωτικές στιγμές. Ο μήνας θα κυλίσει αρμονικά και ίσως κάποιοι από σας να πάρουν μια απόφαση συμβίωσης με το ταίρι τους.
Μετά τις 12 του μήνα, η διάθεσή σας ανεβαίνει, όπως και ο ερωτισμός σας επίσης, γίνεστε πιο εξωστρεφείς και η διασκέδαση παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας.
Οι αδέσμευτοι θα έχουν πολλές ευκαιρίες, μετά τις 22 του μήνα, αφού το τελευταίο 10ήμερο του μήνα τους επιφυλάσσει ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις!


Αιγόκερως

Είστε απ’τα ζώδια που τα τελευταία χρόνια έχετε βιώσει ριζικές αλλαγές στη ζωή σας και όσοι από σας έχουν μείνει ακόμα άθικτοι από τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, έπεται συνέχεια. Το σίγουρο είναι πως όταν αυτοί οι δύο πλανήτες ολοκληρώσουν τη διέλευσή τους από τον 4ο και 1ο σας οίκο αντίστοιχα, τίποτα από την καινούρια πραγματικότητα που θα βιώσετε, δεν θα θυμίζει τα παλιά!

Ο Μάρτιος τώρα, ξεκινά ευχάριστα με εκδρομές και εξορμήσεις που πραγματοποιείτε με το ταίρι σας, ευχάριστες ερωτικές κουβεντούλες και θετική επικοινωνιακή διάθεση. Κι εκεί που όλα είναι ρόδινα και ήρεμα, από τις 12 του μήνα αρχίζει η ατμόσφαιρα στο σπίτι σας να μυρίζει μπαρούτι! Και η έκρηξη δεν θα αργήσει!

 Στις 22 του μήνα είτε ξαφνικά το ταίρι σας αποφασίζει να συμβιώσει μαζί σας και σας βρίσκει κάπως απροετοίμαστους, είτε εάν ήδη συμβιώνετε, κάποιο γεγονός θα σας εξαναγκάσει σε ανακατατάξεις.

Κι ας υποθέσουμε πως περνάει αυτό το γεγονός, μην επαναπαύεστε καθόλου, γιατί προς το τέλος του μήνα (27-31) του μήνα, το σπίτι σας μάλλον ρινγκ θα θυμίζει παρά ήρεμη ερωτική φωλίτσα !


Υδροχόος.

 
Ο Δίας στον 5ο σας οίκο, σας υπόσχεται διασκέδαση, εύνοια και τύχη στα ερωτικά, και γιατί όχι και την απόκτηση απογόνου εάν το επιθυμείτε!

Τον Μάρτιο λοιπόν, θα έχετε αρετές συζητήσεις με το ταίρι σας περί οικονομικών ζητημάτων και πως θα μπορούσατε καλύτερα να διαχειριστείτε τους κοινούς οικονομικούς σας πόρους.

Θα αναζητάτε καταφύγιο στην αγκαλιά στο αγαπημένου σας προσώπου και μετά τις 22 του μήνα είναι πολύ πιθανόν να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι αναψυχής.

Οι αδέσμευτοι θα έχουν έντονη διάθεση για ερωτικές κουβέντες και συζητήσεις και είναι πολύ πιθανόν γύρω στις 29 του μήνα να προκύψει κάποια γνωριμία μέσα από κάποιο μέσω κοινωνικής δικτύωσης, ή από κάποιο ταξίδι.

Προσοχή στις 26 και 31 Μαρτίου, εάν έχετε κάποια σχέση που διατηρείτε κρυφή, ενδέχεται να έρθει στην επιφάνεια, δημιουργώντας σας σοβαρά προβλήματα.


Ιχθύες

 
Ο Μάρτιος σας βρίσκει δυναμικούς, ευχάριστους και με επικοινωνιακή διάθεση, δίνετε και παίρνετε αγάπη από το ταίρι σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες και όλα τα εφόδια για να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Μην πτοηθείτε από κάποιο εμπόδιο που μπορεί να παρουσιαστεί στις 4 Μαρτίου και μην αντιδράσετε με υπερβολή.

Από τις 22 του μήνα, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα οικονομικού περιεχομένου και να χρειαστείτε τη συμπαράσταση του συντρόφου σας.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: