Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

Νέα Σελήνη στον Κριό
 
Στις 10 Απριλίου πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού.  Μαζί  με το φεγγάρι αυτό βρίσκεται ο Άρης και η Αφροδίτη, ενώ ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων πραγματοποιεί μισό τετράγωνο.
Πρόκειται για μια δυναμική Νέα Σελήνη, η οποία για πολλούς από τους εκπροσώπους των παρορμητικών (Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους, Καρκίνους), θα σημάνει την αλλαγή σελίδας και την ολοκλήρωση καταστάσεων, που ήταν σε αναβρασμό τον προηγούμενο μήνα.
Οι αλλαγές αφορούν γενικότερα νέα ξεκινήματα, επαγγελματικές ανακατατάξεις, διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και αλλαγή εστίας. Ο σαρωτικός της χαρακτήρας, αλλά και η επαφή της Νέας σελήνης με τον Ποσειδώνα προειδοποιεί για τυχόν λανθασμένες και βιαστικές κινήσεις.
Θετική εύνοια δέχονται οι Τοξότες και οι Λέοντες που είναι γεννημένοι στο τέλος του β’ δεκαημέρου αρχές γ’, καθώς και υδροχόοι και δίδυμοι.
 
Ας δούμε αναλυτικά το κάθε ζώδιο:

Κριός

Αλλαγές και ανακατατάξεις! Τα γεγονότα τρέχουν με ταχύτητα φωτός κι εσύ τρέχεις να προλάβεις, χωρίς να έχεις καταλάβει καλά καλά με τι έχεις να κάνεις! Δέξου την αλλαγή στη ζωή σου, αλλά προσπάθησε να μην φερθείς απερίσκεπτα και υπερβολικά !

 

Ταύρος

Οι αλλαγές γίνονται στο μυαλό σου, προετοιμάζεις το έδαφος για να δράσεις και καλά κάνεις, γιατί σε πολύ λίγο θα έχεις όλα τα εφόδια να κάνεις τη σκέψη σου πράξη. Η Νέα Σελήνη θα σου δώσει μια καινούρια οπτική και αντίληψη των πραγμάτων.

 

Δίδυμος

Είναι πολύ πιθανόν να παρουσιαστούν ευκαιρίες μέσα από κάποιο φιλικό πρόσωπο ή κάποια κοινωνική εκδήλωση, γι’ αυτό καλό θα είναι να έχετε τα μάτια ανοιχτά και να αξιολογείτε όλες τις προτάσεις και τα δεδομένα που λαμβάνετε τις μέρες αυτές!

 

Καρκίνος

Αρκετές ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σας θα φέρει η νέα σελήνη και είναι πολύ πιθανόν να πιεστείτε αρκετά και να αντιμετωπίσετε αρκετά εμπόδια.

Χρειάζεται δυναμισμός και σκληρή δουλεία από μέρους σας, καθώς οι εξελίξεις θα αποδεικτούν θετικές, μόνο εφόσον καταφέρετε να αντιμετωπίσετε με επιτυχία τις προκλήσεις

 

Λέων

Αισιοδοξία και δυνατότητα επέκτασης θα σας χαρίσει η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Κριού. Ίσως ανοίξει μια καινούρια πόρτα για εσάς που έχει να κάνει με δραστηριοποίηση σας στο εξωτερικό.

 

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη σας καλεί να διαχειριστείτε οικονομικά ζητήματα που αφορούν τράπεζες, εφορίες ή ακόμα και τα χρήματα του συζύγου. Είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν αρκετά πιεστικές καταστάσεις.

Θα πρέπει επίσης να περιορίσετε μια τάση για ρίσκο και υπερβολή που θα έχετε.


Ζυγός

Η Νέα Σελήνη θα σημάνει για σας την ένταξη σας σε μια καινούρια κατάσταση. Κάποια συνεργασία ή κάποια σχέση παίρνει άλλη τροπή για εσάς. Μην περιμένετε να είναι όλα ρόδινα, ήρεμα και ισορροπημένα, ο σαρωτικός Κριός με τη Νέα Σελήνη του δεν δίνει τέτοιες πολυτέλειες! Προσοχή στους εκνευρισμούς και τις εντάσεις!

 
Σκορπιός

Πολύ πιθανόν να προκαλέσει διαμάχες με το άμεσο περιβάλλον σας η Νέα Σελήνη ή στο χώρο εργασίας σας να υπάρξουν αλλαγές.

Ίσως να θελήσετε να κάνετε μια νέα αρχή όσον αφορά το σώμα σας( διατροφή, γυμναστήριο, άθληση) ή να βελτιώσετε με καινούρια ενδιαφέροντα την  καθημερινότητα σας!

Τοξότης

Θετικότατη η Νέα Σελήνη στον Κριό για εσάς (τα πύρινα ζώδια υποστηρίζεστε μεταξύ σας άλλωστε). Ένας καινούριος έρωτας είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστεί, γεμάτος ένταση πάθος κι ενθουσιασμό.

Εάν έχετε στο μυαλό σας μια νέα δημιουργική δραστηριότητα, μάλλον θα την ξεκινήσετε τις ημέρες αυτές!

Αιγόκερος

Θα βιώσετε αρκετές πιέσεις και εντάσεις στο χώρο του σπιτιού σας. Ίσως να έχετε την ανάγκη να αλλάξετε κάποια δεδομένα ή καταστάσεις στο σπίτι σας ή να πρέπει να λάβετε αποφάσεις που να αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις.

Δεν ευνοείστε ιδιαίτερα από το φεγγάρι αυτό καθοριστικές αποφάσεις, γι’ αυτό δείξτε αυτοσυγκράτηση, η έκρηξη παραμονεύει!

 

Υδροχόος

Κάποια ευκαιρία ενδέχεται να παρουσιαστεί μέσα από τις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις σας γι΄ αυτό να είστε προσεκτικοί καθώς θα πρέπει να δράσετε με ταχύτητα και αποφασιστικότητα

                                                     .

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη θα υποχρεώσει το πορτοφόλι σας να κινητοποιηθεί! Μην πανικοβάλλεστε, μάλλον θετικά είναι τα νέα και ίσως προκύψει κάποιο καινούριο εισόδημα, που θα σας επιτρέψει να βάλετε τα πράγματα σε τάξη και να κινηθείτε σε άλλη βάση, έστω παροδικά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: