Κυριακή, 21 Απριλίου 2013


Αστρολογικές Προβλέψεις 22- 30 Απριλίου!
 
Οι τελευταίες εννέα μέρες του Απρίλη χρωματίζονται έντονα από τη μερική  έκλειψη της Σελήνης στην 5ο του Σκορπιού.

Η Σελήνη κινείται προς τον Κρόνο, που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, ενώ στο απέναντι ζώδιο, τον Ταύρο, βρίσκεται ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη. Παραμονεύει επίσης το 3ο από τα επτά τετράγωνα ακριβείας Ουρανού - Πλόυτωνα.

Πρόκειται για μια έντονη έκλειψη, συναισθηματικού κυρίως περιεχομένου, που θα δώσει τέλος σε συναισθήματα και σχέσεις, με οδυνηρό μάλλον τρόπο. Σηματοδοτεί το κλείσιμο κάποιου κύκλου, με σκοπό να ανοιχτούν καινούριοι δρόμοι και προοπτικές. Εντονότερα επηρεάζονται οι Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους αστρολογικούς πρωταγωνιστές, ο Άρης κινείται στις πρώτες μοίρες του Ταύρου, ενώ στο ίδιο ζώδιο παραμένει και η Αφροδίτη. Ο Ερμής που είχε χάσει έδαφος λόγω της ανάδρομης πορείας του, βρίσκεται ακόμα στον Κριό.

Ας δούμε το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Κριός

Ενώ είχατε πάρει μια ανάσα σε οικονομικά ζητήματα και υπήρξε κάποια σχετική εύνοια, η Δευτέρα μάλλον θα σας πιέσει αρκετά, καθώς η αντίθεση Αφροδίτης Κρόνου, θα σας αποσπάσει αρκετά χρήματα για υποχρεώσεις και οικονομικές εκκρεμότητες. Θα αναγκαστείτε να περιοριστείτε και να προσγειωθείτε!

Στις 24, είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστεί κάποια πολύ θετική ευκαιρία, που συνοδεύεται από οικονομικές απολαβές, μέσα από συζητήσεις, συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, αυτό τον καιρό άλλωστε είστε αρκετά επικοινωνιακοί και διεκδικητικοί με τον Ερμή στο ζώδιο σας.

Στις 25 η έκλειψη θα σας αναμοχλεύσει έντονα συναισθήματα και θα αναγκάσει κάποιους από εσάς να βάλετε τίτλο τέλους σε κάποια υπόθεσή σας.

Το τέλος του Απρίλη θα σας πιέσει σε οικονομικό επίπεδο και σας εξαναγκάζει σε συνετή διαχείριση των χρημάτων σας.

 

Ταύρος

Σημαντικά γεγονότα σας επιφυλάσσουν οι τελευταίες μέρες του Απρίλη. Από τη Δευτέρα πιέζεστε συναισθηματικά ή απογοητεύεστε από το νόμιμο σύντροφό σας.

Στις 24 είναι πιθανόν να υπάρξει κάποια παρασκηνιακή συζήτηση, που να αφορά την αύξηση των εισοδημάτων σας, ενώ παράλληλα το τρίγωνο Αφροδίτης Πλούτωνα θα δώσει ερωτικές ευκαιρίες σε αρκετούς από σας.

Η έκλειψη που ακολουθεί σας επηρεάζει έντονα και για όσους είναι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, ίσως σημάνει το οριστικό τέλος κάποιας σχέσης ή συνεργασίας, που ούτως ή άλλως και οι ίδιοι βλέπατε πως δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης. Ίσως κάποιοι από σας να «παγώσουν» συναισθήματα και σχέδια.

Το τέλος του μήνα σας πιέζει να αντιμετωπίσετε με απόλυτη σοβαρότητα και σύνεση το γάμο ή κάποια συνεργασία σας.

 

Δίδυμος

Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα υγείας. Η εβδομάδα αυτή δεν είναι θετική επίσης, όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, όπου μπορεί να έχετε απογοητεύσεις και δυσάρεστες εξελίξεις.

Παρά τη δυσαρέσκεια που μπορεί να νιώθετε, προσπαθήστε να διακρίνετε κάποια ευκαιρία που ίσως σας παρουσιαστεί από κάποια κοινωνική- φιλική σας συναναστροφή.

 

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους θα είναι μια εβδομάδα, που το κομμάτι έρωτας και διασκέδαση θα είναι πηγή απογοητεύσεων. Ίσως κάποια ερωτική σχέση που διατηρείτε να φτάσει στο τέλος της ή εσείς οι ίδιοι να συνειδητοποιήσετε πως οι υποχρεώσεις και η ζωή σας, δεν σας αφήνουν κανένα περιθώριο για διασκέδαση και έρωτα.

Κάποιοι από σας είναι πιθανόν να αντιμετωπίσετε διάφορα ζητήματα με τα παιδιά σας, που θα πρέπει να χειριστείτε με προσοχή.

Στο κομμάτι της καριέρας σας, τα πράγματα είναι πιο θετικά, καθώς κινητοποιείστε με συζητήσεις, ενώ παράλληλα προβαίνετε σε αρκετά θετικές συμφωνίες.

 

Λέων

Επηρεάζεστε έντονα από την έκλειψη, καθώς πραγματοποιείται σε κομβικό σημείο του ωροσκοπίου σας. Εάν υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα που αφορούν το σπίτι σας ή την καριέρα σας, θα πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας, γιατί οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα δώσουν τέλος σε σοβαρές υποθέσεις σας ή θα σας θέσουν σοβαρά διλήμματα.

Επαγγελματικά θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες εξέλιξης, προσπαθήστε να είστε νηφάλιοι ώστε να τις διακρίνετε και μην αφήσετε άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον να σταθούν τροχοπέδη στην εξέλιξη σας.

 

Παρθένος

Μάλλον ουδέτερες θα είναι για σας οι μέρες που έχουν μείνει μέχρι και το τέλος του Απρίλη. Στις 24 του μήνα θα περάσετε ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανόν να έχετε μια γνωριμία που θα υπόσχεται πάθος και έρωτα!

Θέματα καριέρας και οικονομικών ευνοούνται με ευκαιρίες, ενώ κάποια οικονομικά ζητήματα ίσως τις μέρες αυτές να τακτοποιηθούν.

Εμπόδια θα αντιμετωπίσετε μόνο στην περίπτωση που είχατε προγραμματίσει μετακινήσεις και ταξίδια.


Ζυγός

Θα σας απασχολήσουν έντονα οικονομικά ζητήματα την εβδομάδα αυτή ή ίσως η έκλειψη να σημάνει το τέλος κάποιου εσόδου που λαμβάνατε από κάποιο φορέα η σύζυγο, καθώς θα αντιμετωπίσει αρκετές δυσκολίες.

 Είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες θετικές εξελίξεις που αφορούν κάποια συνεργασία σας, ή να προκύψει κάποια οικονομική ενίσχυση από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

 

Σκορπιός

Η έκλειψη πραγματοποιείται στο ζώδιο σας και σίγουρα θα ενεργοποιήσει γεγονότα, κυρίως για τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου. Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σας δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Κάποιοι από σας θα αποφασίσουν να δώσουν τέλος στη νόμιμη σχέση ή σε κάποια συνεργασία τους. Εξωτερικά γεγονότα θα σας περιορίζουν θα σας πιέζουν και θα σας απογοητεύουν. Ίσως κι εσείς να μην είστε ικανοποιημένοι από τη σχέση σας και να θελήσετε να αποδεσμευτείτε.

Καλό θα ήταν επίσης να δώσετε προσοχή στην υγεία σας, καθώς η έκλειψη ενεργοποιεί και τέτοιου είδους ζητήματα.

 
Τοξότης

Τα ερωτικά σας βρίσκονται σε καλό δρόμο! Φλερτάρετε, συζητάτε, διασκεδάζετε και έχετε ευκαιρίες.

 Στα επαγγελματικά σας τα πράγματα είναι αμφιλεγόμενα! Φαίνεται πως η βδομάδα αυτή θα κλείσει κάποιο κύκλο, αλλά το καλό για εσάς, είναι πως στον ίδιο τομέα θα έχετε παράλληλα θετικές εξελίξεις που συνοδεύονται από οικονομικές ενισχύσεις. Επειδή λοιπόν η ένταση θα είναι αρκετή, φροντίστε καλύτερα την υγεία σας.

 
Αιγόκερος

Αν και οι μέρες που απέμειναν για το τέλος του Απρίλη δεν είναι στρωμένες με ροδοπέταλα, σίγουρα τα πράγματα είναι πιο ήρεμα και χωρίς πολλά ξεσπάσματα και απότομες εκπλήξεις για εσάς.

Η έκλειψη ίσως φέρει το τέλος μιας φιλίας ή και αρκετά προβλήματα στη σχέση σας, αφού θα νιώθετε πως περιορίζεστε και πιέζεστε, ίσως πάλι να υπάρξει μια καινούρια γνωριμία, που θα είναι η αιτία προβλημάτων. Αν υπάρχουν παιδιά, είναι πιθανόν να αντιμετωπίσετε διάφορα ζητήματα, που θα χρειαστεί να επιλύσετε.

Επαγγελματικά κάποιες σκέψεις σας, θα βρουν πρόσφορο έδαφος και τις κατάλληλες ευκαιρίες για να υλοποιηθούν!

 
Υδροχόος

Δύσκολες θα είναι για εσάς οι μέρες που θα ακολουθήσουν, καθώς επηρεάζεστε έντονα από την έκλειψη στο ζώδιο του Σκορπιού. Άτομα εξουσίας ή άνθρωποι που ασκούν επιρροή πάνω σας, θα σας πιέσουν και θα σας εξαναγκάσουν να αλλάξετε πορεία.

Το σπίτι σας και η καριέρα σας είναι τομείς που ενεργοποιούνται από την έκλειψη και σίγουρα θα πιεστείτε αρκετά.

 
Ιχθύς

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας με την έκλειψη, ενώ αν υπήρχαν συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, που δεν είχατε ολοκληρώσει, η έκλειψη θα σας εξαναγκάσει να δώσετε τέλος με τον έναν ή τον άλλο τρόπο…!

Οικονομικά τα πράγματα είναι καλύτερα καθώς λαμβάνετε ενισχύσεις ή τακτοποιείτε ζητήματα ακίνητης περιουσίας προς όφελος σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: