Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013


Νέα Σελήνη στον Τοξότη 3 Δεκεμβρίου 2013



Πλούτωνας και Ουρανός έχουν καταλάβει τις καλύτερες θέσεις, προφανώς δεν ήθελαν να μείνουν απαρατήρητοι και αμέτοχοι! Και πάνω που λες Ωχ! Τι θα μας βρει με τούτο το φεγγάρι, βλέπεις τον Δία (σε έξαρση) να μεσουρανεί και πάει η καρδιά στη θέση της!

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στις 10ο 59’ του Τοξότη, μια μοίρα του ζωδιακού που έχει να κάνει με την συμφιλίωση και τον επαναπροσδιορισμό του ατόμου, το οποίο καλείται να χρησιμοποιήσει ορθά την πείρα και τα επιτεύγματα του παρελθόντος, προκειμένου να ενεργήσει αποτελεσματικά και να εξισορροπήσει τις καθημερινές του σχέσεις και δραστηριότητες. Το τρίγωνο της Νέας Σελήνης με τον Ουρανό, ο οποίος βρίσκεται στο κατερχόμενο δίδει ξαφνικές ευκαιρίες, προερχόμενες από άτομα και καταστάσεις που δεν το περιμέναμε και ανοίγει δρόμους που δεν είχαμε σκεφτεί πως θα ακολουθήσουμε. Η αλήθεια είναι πως όλα θα διαδραματιστούν εν τάχει, γι’ αυτό καλό είναι να έχουμε καλά αντανακλαστικά, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε.

Ο Πλούτωνας στο nadir, επισφραγίζει τις πιο πάνω δηλώσεις, καθώς μας ζητάει μια ολοκληρωτική αλλαγή εκ των έσω, που βέβαια δεν αφορά μόνο το ψυχολογικό επίπεδο. Αφορά ριζικές αλλαγές στις δομές τις ζωής μας, επαγγελματικές, διαμονής, αλλαγή status, οικογενειακής κατάστασης και γενικά σε ότι πιο προσωπικό, οικείο και δικό μας, που καθορίζει ριζικά τη ζωή μας και την πορεία μας.

Ο Δίας στο Μεσουράνημα δίδει την θετική επεκτατική του ενέργεια στους τολμηρούς, που αποφασίζουν να αδραχτούν της ευκαιρίας που τους παρουσιάζεται, όσο αλλοπρόσαλλη και να φαίνεται εν πρώτοις, όσο και να τους «ξεβολεύει» από την ηρεμία και την ασφάλεια της ρουτίνας, που οδηγεί σε ένα γνώριμο μεν, στάσιμο δε αύριο.

Η Αφροδίτη και ο Άρης σε γήινα ζώδια θα φροντίσουν ώστε το καινούριο εγχείρημα, προσπάθεια, ευκαιρία να έχει μια σταθερότητα αλλά και υλικές απολαβές μέσα από προσπάθεια και συστηματικότητα.

 

Η Νέα Σελήνη θα αποδειχτεί ευνοϊκότερη για τα πύρινα ζώδια, που είναι γεννημένα τέλος πρώτου, αρχές δευτέρου δεκαημέρου  (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες). Για Αιγόκερους και Καρκίνους και λιγότερο για Ζυγούς, τα πράγματα ίσως να είναι πιο πιεστικά και να απαιτούν τεράστιες αλλαγές για αναπροσαρμογή στις νέες ευκαιρίες ή ξεκινήματα που παρουσιάζονται, που όμως θεωρώ πως με σωστές κινήσεις θα έχουν θετική έκβαση. Για Δίδυμους, Ιχθύες και Παρθένους, ίσως οι καταστάσεις να προκύψουν μέσα από ένταση και ρίξεις.

Για Σκορπιούς και Ταύρους η ευκαιρίες ή ο επαναπροσδιορισμός αφορά οικονομικά ζητήματα και θεωρώ πως τα πράγματα θα είναι θετικά, είτε με κάποιο επιπλέον εισόδημα, μια καινούρια συμφωνία οικονομικού περιεχομένου, έναν οικονομικό διακανονισμό υπό συμφέρουσες συνθήκες.

Οι Λέοντες ευνοούνται περισσότερο σε ερωτικά ζητήματα, ενώ για τους Υδροχόους ίσως προκύψει μια θετική συναλλαγή- συμφωνία μέσα από το φιλικό τους περιβάλλον ή ομάδες στις οποίες ανήκουν ή συναναστρέφονται.


 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: