Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Εαρινή Ισημερία….κι όμως ένας Ήλιος στον Κριό δεν φέρνει πάντα την άνοιξη!

http://www.oroskopos.gr/NewsDetail.aspx?id=12025#.UysIGivuqqw.facebook




Πολύ μου στοιχίζει αυτό το άρθρο, καθότι Κριάρι και θα θελα να ‘ναι αλλιώς τα πράγματα, έλα όμως που η Εαρινή Ισημερία του 2014 κουτσαίνει και φτάνει με δεκανίκια!

Η πολυπόθητη άνοιξη, η πνοή της αναγέννησης, της ελπίδας, της δράσης και της ανανέωσης, που όλοι περιμέναμε με κατάνυξη, ξεφυσώντας με ανακούφιση έφτασε!

Έφτασε με τον Κυρίαρχο Πλανήτη της Άρη σε μαύρο χάλι, κακοποιημένο στον Ζυγό ανήμπορο να φύγει μπροστά, να δημιουργήσει, να κυριαρχήσει και να δράσει! Δεν του έφτανε αυτό είναι και ανάδρομος! Κριοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου είμαι σίγουρη, πως μια απροσδιορίστου προελεύσεως αδράνεια και βαρεμάρα την έχετε. Μην σχολιάσω για τους ασήμαντους αλλά ενοχλητικούς, που σας κάνουν τα νεύρα κρόσσια ανα τακτά χρονικά διαστήματα, αναμασώντας ιστορίες και γεγονότα του παρελθόντος! Εσείς τα Ζυγουδάκια του 3ου δεκαημέρου μην ξεθαρρεύετε και πολύ και μην εμπλέκεστε σε διαμάχες από παρόρμηση και θυμό, δεν είμαι σίγουρη αν θα μπορέσετε μέχρι τέλους να κρατήσετε σθεναρά την ίδια στάση. Μην δημιουργείτε απερίσκεπτα εχθρούς!

Για τη Σελήνη τη να πω…κι αυτή μέσα στην πίκρα και την απογοήτευση! Αγκαλιά με τον Κρόνο, κι αυτή βέβαια σε πτώση, χαρίζει μοναδικές στιγμές δράματος σε Σκορπιούς, Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους δευτέρου δεκαημέρου! Δεν κάνω μνεία στα οικονομικά σας…!

Για εσάς τους Ιχθύες, Παρθένους, Τοξότες και Διδύμους, κυρίως του πρώτου δεκαημέρου, που ζείτε στο δικό σας κόσμο αυτή την εποχή, ονειροπολώντας και  προσπαθώντας μάταια να βάλετε σε τάξη το μυαλό σας, Ερμής στον Ιχθύ σε σύνοδο με Ποσειδώνα, σας συμβουλεύω να παραμείνετε σ’ αυτόν και να το χαρείτε για όσο κρατήσει, γιατί η επάνοδος στην πραγματικότητα θα είναι τουλάχιστον ταραχώδης.

Μην αποκαρδιώνεστε! Η Εαρινή Ισημερία διαθέτει ένα ταυ τετράγωνο Δία, Ουρανού και Πλούτωνα και τα καλύτερα έρχονται …από το πουθενά, απρογραμμάτιστα και από κει που δεν το περιμένετε, με πολύ περιπέτεια και ανατροπή! Αλλά έρχονται έστω κι έτσι!

Καλή μας Άνοιξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: