Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 23 Φεβρουαρίου- 1 Μαρτίου

Από σήμερα μέχρι και τις 18 Μαρτίου, ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς ο Ερμής δεν βρίσκεται σε φιλικό του ζώδιο και η αναδρομή του επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση!
 Σύγχυση, παρασκήνιο, μυστικές διαπραγματεύσεις, εξαπατήσεις και παρανοήσεις είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά αυτής της πλανητικής επιρροής. Υποθέσεις που νομίζαμε πως ολοκληρώθηκαν, ξαφνικά αποσταθεροποιούνται, κυρίως γιατί κάποιο παρασκήνιο ή κάποια μυστική πληροφορία- εξαπάτηση, έρχεται στην επιφάνεια και αλλάζει τα δεδομένα. Δεν καταφέρνουμε να αποπερατώσουμε τις δουλειές μας, καθώς δεν υπάρχει συνεννόηση, ενώ μια μικρή παρανόηση εκ μέρους μας καταλήγει σε μεγάλο πρόβλημα. Φυσικά ανεπηρέαστες δεν θα μείνουν και οι μετακινήσεις και οι επικοινωνίες μας.
Προσπαθούμε λοιπόν να είμαστε ξεκάθαροι και δίνουμε σημασία σε κάθε λεπτομέρεια τόσο στην επικοινωνία μας, όσο και τις συναλλαγές μας.
Ας δούμε λοιπόν πως διαμορφώνεται το πλανητικό σκηνικό αυτή τη βδομάδα, για κάθε ζώδιο ξεχωριστά. (πολύ σημαντικό να δώσετε προσοχή και στο ζώδιο του ωροσκόπου σας)



Ιχθύς

Διανύουμε την περίοδο των γενεθλίων σας, η οποία είναι αρκετά θετική για εσάς! Περίοδος λοιπόν διεκδικήσεων με καινούρια ξεκινήματα, όσο ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιο σας και σας χαρίζει απλόχερα την ενεργητικότητα και τη μαχητικότητά του. Από τις 26 Φεβρουαρίου, στην πλανητική παρέα των ιχθύων εισέρχεται και η Αφροδίτη, χαρίζοντας εύνοια σε ζητήματα οικονομικά και ερωτικά.
Εάν λειτουργήσετε με σύνεση και στοχευμένα,αποφεύγοντας τους εκνευρισμούς και τις παγίδες του ανάδρομου Ερμή, σίγουρα έχετε μπροστά σας μια θετική εβδομάδα.

Κριός

Η ενεργητικότητά σας βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για διεκδικήσεις και καινούρια ξεκινήματα, κάτι που μάλλον αντιλαμβάνεστε και οι ίδιοι, καθώς οι ιδέες και οι σκέψεις σας δεν είναι ξεκάθαρες. Κάποιο παρασκήνιο εις βάρος σας, ίσως έρθει στην επιφάνεια και σας δημιουργήσει προβλήματα ή ίσως κάποιο πρόσωπο λειτουργεί υστερόβουλα απέναντι σας.
 Η εβδομάδα αυτή είναι καλύτερη για ενδοσκόπηση, για να κατανοήσετε τις βαθύτερες ανάγκες σας. Αποφύγετε μετά τις 26 του μήνα να εξειδανικεύσετε μια ερωτική ιστορία, που μπορεί να σας εμφανιστεί, εάν το άτομο που σας ενδιαφέρει δεν είναι διαθέσιμο.


Ταύρος

Παρόλη τη δυσφορία που μπορεί να αισθάνεστε με τον Κρόνο στο απέναντι ζώδιο του Σκορπιού, να σας πιέζει ασφυκτικά, θα διανύσετε μια έντονα κοινωνική εβδομάδα, όπου οι φίλοι σας ή κοινωνικές ομάδες στις οποίες ανήκετε θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας (για καλό ή κακό).
Μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μπορεί να προκύψει από κάποια κοινωνική ή φιλική εκδήλωση κοντά στις 26.
Αυτοσυγκράτηση θα χρειαστεί κοντά στην 1η Μαΐου, καθώς μάλλον θα εμπλακείτε σε κάποια λογομαχία με ένα φιλικό σας πρόσωπο


Δίδυμος

Κάποιος προϊστάμενος ή πρόσωπο εξουσίας ενδέχεται να σας προκαλέσει εκνευρισμό ή καθυστερήσεις στη δουλειά σας. Φροντίστε να είστε σαφείς και ξεκάθαροι απέναντι τους, καθώς κάποια μικρή αμέλεια ή παρανόηση εκ μέρους σας, πολύ πιθανόν να αποτελέσει την αιτία καθυστερήσεων και προβλημάτων.
Από τις 26, τα πράγματα θα είναι πιο θετικά για εσάς, αφού η Αφροδίτη θα φροντίσει να έχετε μια πιο ευχάριστη και θετική αντιμετώπιση.


Καρκίνος

Εάν έχετε προγραμματίσει κάποιο ταξίδι, μάλλον θα υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις, όπως επίσης και για όσους πρόκειται να δώσουν κάποια εξέταση στο πανεπιστήμιο. Το πιθανότερο είναι οι ημερομηνίες να αλλάξουν ή να μην γνωρίζουν μέχρι και την τελευταία στιγμή τι πρόκειται να γίνει!
Ωστόσο είναι μια καλή περίοδος για μελέτη και επαναπροσδιορισμό της στάσης σας απέναντι στη ζωή.


Λέων

Μια εβδομάδα που μάλλον τα οικονομικά ζητήματα θα είναι φλέγον θέμα για εσάς.
 Ο ανάδρομος Ερμής, δεν πρόκειται να βοηθήσει καθόλου εάν έχετε στο πρόγραμμά σας να εισπράξετε χρήματα από κάποιο μεγάλο οικονομικό οργανισμό, όπως εφορία και τράπεζα. Το αντίθετο μάλλον, εάν υπάρχουν παρελθοντικές εκκρεμότητες που είχατε αγνοήσει, τη βδομάδα αυτή μάλλον θα έρθουν επιτακτικά στο προσκήνιο.
Ευτυχώς, παρά την αναδρομή του Ερμή, στη μέση περίπου της βδομάδας, η Αφροδίτη θα σπεύσει στον 8ο ηλιακό σας οίκο, προκειμένου κάποια ζητήματα να δρομολογηθούν θετικά για εσάς.


Παρθένος

Θα νιώθετε πως ο σύντροφος σας ενεργεί με περίεργο τρόπο κι δεν θα κατανοείτε τα κίνητρα των πράξεων του. Ενδέχεται να επικρίνετε κάποιες ενέργειες του, γύρω στις 25 του μήνα, γιατί θα τις θεωρήσετε υπερβολικές και άστοχες. Φροντίστε να κρατήσετε τη ψυχραιμία σας στις 27, επιλέγοντας ένα γόνιμο διάλογο μαζί του, αντί για τη λογομαχία, που το πιθανότερο είναι να μην μπορέσετε να αποφύγετε


Ζυγός

Το εργασιακό σας περιβάλλον θα είναι πηγή εντάσεων τη  βδομάδα αυτή. Θα νιώθετε πως ενώ δίνετε όλη σας την ενέργεια (σωματική και πνευματική), προκύπτουν συνεχώς προβλήματα και παρεξηγήσεις με τους συναδέλφους σας. Θα ήταν καλύτερα να αναπτύξετε το πνεύμα συνεργασίας, που σας χαρακτηρίζει και να περιορίσετε τους εκνευρισμούς, καθώς οι εντάσεις πολύ πιθανόν να σας προξενήσουν πονοκεφάλους.
Τσεκάρετε λοιπόν διπλά τη δουλειά σας και προσοχή στα λεγόμενα σας στο εργασιακό σας περιβάλλον, το παρασκήνιο δεν θα σας βγει σε καλό.


Σκορπιός

Ενεργοποιούνται έντονα τη βδομάδα αυτή ζητήματα ερωτικών σχέσεων, παιδιών και δημιουργικότητας για εσάς τους Σκορπιούς.
Μια σχέση από το παρελθόν ίσως να κάνει δυναμικά την εμφάνιση της, τη βδομάδα αυτή, αλλά μην βιαστείτε να επενδύσετε συναισθηματικά στις υποσχέσεις και τα λόγια που θα ακούσετε.
Εάν ήδη βρίσκεστε σε μια σχέση, άλυτα ζητήματα του παρελθόντος, που πιθανόν να έχετε με το ταίρι σας, θα φέρουν εντάσεις και έντονες συζητήσεις, δυστυχώς χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.



Τοξότης

Η προσοχή σας στρέφεται στο σπίτι και την οικογένεια σας, όπου μάλλον θα επικρατεί σύγχυση και εκνευρισμός. Θα νιώθετε πως δεν μπορείτε να συντονιστείτε και να συνεννοειθείτε με την οικογένεια σας. Ενδέχεται κάποια μικρή ζημιά σε ηλεκτρικές συσκευές να σας ταλαιπωρήσει, ενώ θα αισθάνεστε πως το περιβάλλον σας έχει βαλθεί να σας αποσυντονίσει.
Ασχοληθείτε καλύτερα με την επίλυση παλαιότερων ζητημάτων, αφού πρώτα εφοδιαστείτε με υπομονή, οργανώστε καλύτερα τη σκέψη σας και μην επιχειρήσετε οποιαδήποτε καινούρια επισκευή στο σπίτι, γιατί θα αποδειχτεί πως δεν θα αποπερατωθεί τόσο σύντομα και απλά όσο υπολογίζετε!


Αιγόκερως

Διανύετε μια περίοδο με έντονη επικοινωνιακή δραστηριότητα και ίσως να ετοιμάζετε κάποια συμφωνία/ διαπραγμάτευση ή ακόμα και την υπογραφή συμβολαίων για κάποιο ζήτημα.
 Έχετε έντονη επιθυμία για εκδρομές και ταξίδια και ίσως ήδη να έχετε οργανώσει και πραγματοποιήσει κάποια. Από σήμερα όμως με την αναδρομή του Ερμή, πολύ πιθανόν να αντιμετωπίσετε προβλήματα με το μεταφορικό σας μέσο, το κινητό ή τον υπολογιστή σας
 Κάποια πληροφορία, για κάποιο προηγούμενο άλυτο ζήτημα σας, πολύ πιθανόν να σας ικανοποιήσει.


Υδροχόος

Τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν, εφ' όσον είναι πολύ πιθανόν κάποιο έκτακτο έξοδο να εμφανιστεί από το πουθενά και να σας αποσυντονίσει.
Θα προσπαθείτε να βάλετε τα οικονομικά σας σε μια τάξη, αλλά διάφορα γεγονότα που θα προκύπτουν, δεν θα σας επιτρέπουν να οργανωθείτε και να τα κατανείμετε σωστά, προκαλώντας εκνευρισμό και αποδιοργάνωση.
Ίσως, πάλι, είναι μια βδομάδα, που εσείς οι ίδιοι εξωτερικεύετε μια έντονη επιθετικότητα, καθώς αισθάνεστε μια έντονη εσωτερική ανασφάλεια απροσδιορίστου αιτίας!





















 

Δεν υπάρχουν σχόλια: