Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΌΤΑΝ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ....



Ο ήλιος ακολουθεί μια συγκεκριμένη πορεία γύρω από τη γη, η πορεία αυτή ονομάζεται εκληπτική του ήλιου. Είναι στενά συνδεδεμένη με τον ουράνιο ισημερινό και δημιουργεί κάποια σταθερά "όρια" ως προς την απόσταση της από αυτόν, τα οποία ορίζονται στις 23ο 26' και ονομάζεται λόξωση της εκλειπτικής.
Με βάση τα πιο πάνω, δημιουργούνται και τα τέσσερα βασικά ηλιακά γεγονότα. Το χειμερινό ηλιοστάσιο, το θερινό ηλιστάσιο, η εαρινή ισημερία και η φθινοπωρινή ισημερία.
Ο Ήλιος, ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας, είναι τα ουράνια σώματα, τα οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ παρεκκλίνουν από την πορεία αυτή που προδιαγράφει ο ήλιος. Είναι πάντοτε στο όριο των 23ο 26' . Όλοι οι άλλοι πλανήτες μπορεί να βρεθούν εκτός ορίων. Αυτό σημαίνει πως ο ήλιος δεν τους "φτάνει", δεν υπακούουν στην εξουσία και τις επιταγές του ήλιου. Οι πλανήτες εκτός ορίων είναι αγριοι, ασυγκράτητοι, ανεξάρτητοι, μοναδικοί, δημιουργικοί και λειτουργούν με δικούς τους κανόνες, για καλό ή κακό.
Πλανήτες εκτός ορίων στο γενέθλιο ωροσκόπιο, αποκτούν ιδιαίτερη σημασία για την προσωπικότητα του ατόμου και την πόβλεψη των γεγονότων της ζωής του. Πάνω από 3 πλανήτες εκτός ορίων είναι σίγουρο πως μας δείχνουν πως έχουμε να κάνουμε με μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ προσωπικότητα, είτε για καλό είτε για κακό.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Poly endiaferon! pws borei kapoios na dei an exei planhtes ektos oriwn sto xarth tou;