Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013



Αστρολογικές Προβλέψεις 11- 16 Μαρτίου

 
Τα αστρολογικά  γεγονότα  της εβδομάδας είναι 1) η Νέα Σελήνη στις 11 Μαρτίου στο ζώδιο των Ιχθύων (21ο 24’) και  2) η είσοδος του Άρη στο ζώδιο κυριαρχίας του, τον Κριό στις 12 Μαρτίου.
Ας δούμε πως επηρεάζεται το κάθε ζώδιο από την είσοδο του δυναμικού Άρη στον Κριό, για την βδομάδα 11-16/03...


Κριός

Από την Τρίτη 12 Μαρτίου, ο Άρης μετά από την διετή περίπου περιπλάνηση του στο ζωδιακό, εισέρχεται και πάλι στο θρόνο του, κι αυτός δεν είναι άλλος από το ζώδιο σας. Τελειώνει η περίοδος εσωστρέφειας και χαμηλής ενεργητικότητας και έρχεται η στιγμή που πρέπει να θέσετε σε εφαρμογή, τα σχέδια που σκεφτόσασταν εδώ και κάποιο καιρό. Θα διεκδικήσετε με αυτοπεποίθηση και μαχητικότητα τα θέλω σας και θα προβάλετε δυναμικά τον εαυτό σας. Ίσως ξεκινήσει για σας, την βδομάδα αυτή, η δυναμική αλλαγή και ανατροπή που τόσο καιρό περιμένατε. Μην βιάζεστε και μην παρασύρεστε από την ορμή σας, αδραχτείτε όλη αυτή τη δυναμική ενέργεια και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για να τη διοχετεύσετε με το καλύτερο δυνατό όφελος για εσάς.

 

Ταύρος

Παρόλο που οι συναναστροφές σας είναι αρκετές αυτό τον καιρό και περνάτε ευχάριστο χρόνο με φιλικά σας πρόσωπα, από τις 12 του μήνα, γίνεστε πιο εσωστρεφείς και νιώθετε την ανάγκη για εσωτερικές ανακατατάξεις. Αντιλαμβάνεστε πως κάποια κομμάτια της ζωής σας χρειάζονται επαναπροσδιορισμό και χρειάζεστε χρόνο για να ξεκαθαρίσετε τους στόχους και τις ανάγκες σας.

Χρειάζεται προσοχή γιατί ενδέχεται να στηθεί κάποια δολοπλοκία εις βάρος σας αυτή τη βδομάδα ή κάποιος ίσως προσπαθήσει να σας εξαπατήσει.

Η ενεργητικότητα σας είναι πολύ πιθανόν να περιοριστεί, ενώ καλό είναι να δώσετε προσοχή στην υγεία σας

 

 

Δίδυμος

Κοινωνικοποιήστε, συναντάτε φίλους ή αν εμπλέκεστε σε κάποιο οργανισμό, ίσως είναι η βδομάδα που θα αναλάβετε πολλές πρωτοβουλίες και ενεργό δράση. Εάν είχατε στο μυαλό σας να παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο ή διάλεξη, μάλλον θα το αποφασίσετε τη βδομάδα αυτή.

Η ομαδική εργασία θα σας βοηθήσει να φτάσετε πιο κοντά στους στόχους σας, ενώ το πρόγραμμα σας θα γεμίζει από ραντεβού και υποχρεώσεις, που μάλλον θα αφορούν φιλικά σας προσωπα.

Στον εργασιακό σας χώρο ενδέχεται να δυσαρεστηθείτε στις 16 του μήνα, γιατί  ο προϊστάμενος σας, σας αναθέσει περισσότερες ευθύνες ή δουλειά.

 

Καρκίνος


Ξεκινάει μια βδομάδα, που ίσως είναι η απαρχή πολλών ανακατατάξεων στον εργασιακό σας χώρο. Εάν σκεφτόσασταν να ξεκινήσετε κάποια επιχειρηματική δραστηριότητα, από την Τρίτη και έπειτα θα αρχίσετε πιο ενεργά να δρομολογείτε τις εξελίξεις.

Η φιλοδοξία σας ενεργοποιείται έντονα και επιθυμείτε να αναγνωρίσουν οι άλλοι την  προσφορά και το έργο σας είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο.

Μην τραβάτε όμως το σκοινί και μην γίνετε  υπερβολικοί και ανυπόμονοι, γιατί είναι πιθανόν να προκαλέσετε ανεπιθύμητες εξελίξεις και τα γεγονότα τελικά να γυρίσουν εις βάρος σας.

 

 

Λέων

Η εβδομάδα αυτή θα σας κάνει πιο ενθουσιώδεις, ενώ κι εσείς θα αναζητάτε την περιπέτεια ή νέα γνωστικά αντικείμενα που θα διευρύνουν τους ορίζοντες σας.

Θα έχετε την ανάγκη να ταξιδέψετε και να ζήσετε νέες εμπειρίες.

Προσοχή μόνο μην γίνετε ξεροκέφαλοι και ισχυρογνώμονες στις συζητήσεις σας, προασπίζοντας τις δικές σας απόψεις.

 Εάν έχετε ζητήματα με ανώτατο δικαστήριο, ίσως την περίοδο αυτή να κινητοποιηθούν και να έχετε εξελίξεις.

 

 

Παρθένος

Από την Τρίτη οικονομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο, που αφορούν τα κοινά έσοδα που έχετε με τον σύντροφό σας ή συναλλαγές, που μπορεί να έχετε με τράπεζες και εφορίες.

Τα συναισθήματα και οι αντιδράσεις σας θα τείνουν προς την υπερβολή,

αλλά παράλληλα θα έχετε την ικανότητα να οργανώσετε σωστά τα προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν, γι’αυτό χειριστείτε τα με σύνεση.

 

 

Ζυγός

Ο Άρης στον Κριό από την Τρίτη, είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει διαμάχες με τον σύντροφό σας ή μπορεί να βλέπετε πως για κάποιο λόγο οι άνθρωποι που συναναστρέφεστε προσπαθούν να σας επιβληθούν ή σας επιτίθενται.

Η αλήθεια είναι πως είστε κι εσείς θα είστε αρκετά ανυπόμονοι, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

 

 

Σκορπιός

Από την Τρίτη θα σας πιάσει  μια εργασιομανία και θα έχετε την ανάγκη να τακτοποιήσετε όλες τις δουλειές σας για να διευκολύνετε την καθημερινότητά σας.

Η ενέργεια σας θα είναι σε υψηλά επίπεδα και μπορεί να αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια αθλητική δραστηριότητα ή να ξεκινήσετε πιο συστηματικά να πηγαίνετε γυμναστήριο.

Οι συνάδελφοί σας μάλλον δεν θα μπορούν να ακολουθήσουν τους γρήγορους ρυθμούς σας και την ανυπομονησία σας και θα υπάρξουν τσακωμοί και εντάσεις.

 
Τοξότης

Βαρεθήκατε πια τις χαλαρές και ήρεμες στιγμές στο σπίτι και σας ζώδιο της αισιοδοξίας και της θετικής σκέψης, ήρθε η ώρα να το ρίξετε έξω. Θα αρχίσετε να διασκεδάζετε και να επιδιώκετε να κάνετε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν.

Ο ερωτισμός σας επίσης θα είναι έντονος και θα θέλετε να φλερτάρετε ασταμάτητα.

 
Αιγόκερως


Η προσοχή σας θα στραφεί στο χώρο διαμονής σας από την Τρίτη, και αν είχατε στο μυαλό επισκευές ή αλλαγές στο χώρο του σπιτιού σας, την εβδομάδα αυτή θα ξεκινήσετε δυναμικά.

Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν διαμάχες και καβγάδες με το οικογενεικό σας περιβάλλον, αλλά αυτό θα οφείλετε στο γεγονός ότι κι εσείς θα είστε μάλλον ευερέθιστοι και κακόκεφοι.

Προσπαθείστε να μην μεταφέρετε τις εντάσεις που ενδέχεται να δημιουργηθούν στη δουλειά σας στο οικογενειακό σας περιβάλλον και να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας σε δραστηριότητες με την οικογένεια σας.

 

Υδροχόος

Αυτή τη βδομάδα θα έχετε πολλές ιδέες και θα καταστρώσετε καινούρια σχέδια για το μέλλον σας. Θα ανταλλάσσετε ιδέες με τους άλλους και θα έχετε έντονη επικοινωνιακή διάθεση. Προσοχή όμως μην γίνεστε αλαζονικοί και εγωκεντρικοί στις συζητήσεις σας.

Θα έχετε επίσης μια τάση να είστε ανυπόμονοι και βιαστικοί σε ότι κάνετε, συμπεριλαμβανομένης κι της οδήγησης, γι’αυτό προσοχή στα μικροατυχήματα.

 

Ιχθείς

Ο Άρης από τις 12 του μηνα, θα υποκινήσει για σας θέματα οικονομικά.

Θα σκέφτεστε με πιο τρόπο μπορείτε να αυξήσετε τα εισοδήματα σας ή να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας.
Θα πρέπει στις αγορές σας να δείξετε αυτοσυγκράτηση γιατί θα έχετε μια τάση να ενεργείτε παρορμητικά και βιαστικά σπαταλώντας ποσά που δεν είχατε στο πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: