Σάββατο 30 Μαρτίου 2013


Η Πρώτη βδομάδα του Απρίλη….!!!!

 

Μετά τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν την τελευταία βδομάδα του Μάρτη, ο Απρίλιος μας αφήνει να πάρουμε μια ανάσα.

Ο Ήλιος την 1η μέρα του Απρίλη πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Δία, και αφήνει κάποιες ευνοϊκές ευκαιρίες να αναδυθούν μέσα από τις δυσκολίες και το κλείσιμο υποθέσεων, κυρίως για Κριούς, Λέοντες, Τοξότες, Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους.

Στις 5 και 6 του μήνα ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων πραγματοποιεί αντιπαραλληλία με τον Άρη και την Αφροδίτη αντίστοιχα στον Κριό, ενώ στις 6 του μήνα οι δύο πλανήτες πραγματοποιούν μισό τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Οι συνδυασμοί αυτοί δείχνουν μια προσπάθεια εξισορρόπησης των σχέσεων μας, αλλά και την επιθυμία μας για μια πιο στοχέυμενη δράση, μια προσπάθεια να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας σε διάφορα επίπεδα (σχέσεων, οικονομικό και διεκδικήσεων), που μάλλον δεν θα επιφέρει καρπούς, γιατί τρέφουμε ψευδαισθήσεις και δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε τα δεδομένα μας, καθώς η κρίση μας δεν είναι ξεκάθαρη.

 Ίσως πάλι, να μην είμαστε πρόθυμοι τελικά, να δράσουμε με δυναμισμό και να επιφέρουμε τις απαραίτητες αλλαγές στη ζωή μας και να ανακυκλωνόμαστε στα ίδια και τα ίδια δεδομένα. Πιο πολύ επηρεάζονται Κριοί και Ιχθύες,

7 & 10 Απριλίου η Αφροδίτη και ο Άρης πραγματοποιούν σύνοδο και παραλληλία στο ζώδιο του Κριού, δίνοντας έντονη ερωτική διάθεση και αρκετές ευκαιρίες στους αδέσμευτους, ενώ όσοι βρίσκονται σε σχέση είναι η κατάλληλη στιγμή να αναθερμάνουν τον έρωτα τους. Η Πλανητική αυτή συνάντηση ευνοεί Κριούς, Λέοντες και Τοξότες, ευκαιρίες δίνει σε Διδύμους και Υδροχόους, ενώ προβληματίζει τους Ζυγούς.

 

Κριός

 

Διανύουμε την περίοδο των γενεθλίων σας και τα πλανητικό σκηνικό έχει στηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να σας ευνοεί και να σας εφοδιάζει με δύναμη.

Η πρώτη μέρα του Απρίλη ενδέχεται να δώσει κάποιες ευκαιρίες στους γεννημένους τις πρώτες μέρες του μήνα, επαγγελματικής- οικονομικής φύσεως, ίσως να υπάρξει μια συζήτηση επαγγελματικού περιεχομένου που να ενισχύσει το εισόδημά σας και το κοινωνικό / επαγγελματικό σας status.

Ο Ερμής από το ζώδιο των Ιχθύων σας προκαλεί κάποιες ταλαιπωρίες ακόμα και σας δεν σας αφήνει να προχωρήσετε με την ταχύτητα που θα θέλατε. Η τοποθέτηση αυτή δεν σας βοηθά να έχετε ξεκάθαρη αντίληψη των πραγμάτων, γι’ αυτό θα σας συμβούλευα να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επικοινωνίες και τις συμφωνίες σας. Είναι πολύ πιθανόν να προκύψει κάποια λογομαχία 5 με 6 Απριλίου, ή να δείτε κάποιες προσπάθειες σας να μπλοκάρονται από μυστικούς εχθρούς ή από καταστάσεις που αγνοούσατε. Θα χρειαστεί υπομονή

Η εβδομάδα κλείνει με την ευνοϊκή σύνοδο Άρη/ Αφροδίτης που θα δώσει ερωτικές ευκαιρίες, κυρίως στους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου, ενώ είναι πιθανόν να δρομολογηθούν με ευνοϊκό τρόπο οικονομικές σας υποθέσεις.

 

 

Ταύρος

 

Οι πρώτες 15 μέρες του Απρίλη δεν θα είναι πολύ ευχάριστες για το ζώδιο σας, καθώς ο πλανητικός συνωστισμός στον Κριό λειτουργεί στον 12 οίκο σας. Θα πρέπει να δείξετε λίγη υπομονή μέχρι τις 15, που η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο σας και στις 20 ακολουθούν Ήλιος Άρης.

Πρόκειται λοιπόν για μια εβδομάδα εσωστρεφή, που όλη η ενέργεια σας στρέφεται σε μια ενδοσκόπηση και απομόνωση, πολύ πιθανόν για να λάβετε αποφάσεις και να προσδιορίσετε τι πηγαίνει στραβά και τι όχι.

Πιο πιεσμένοι είναι οι Ταύροι που είναι γεννημένοι από 29/4 έως 3/5, καθώς ο Κρόνος αντιτίθεται στις δικές σας μοίρες.

Στα ερωτικά σας είναι πιθανόν να έχετε εντάσεις 5-6 του μήνα, ενώ και η σύνοδος Άρη/ Αφροδίτης στις 7, δεν φαίνεται να βοηθά ιδιαίτερα.

 

Δίδυμοι

 

Ευχάριστη και κοινωνική διαμορφώνεται η πρώτη εβδομάδα του Απρίλη για σας, με αρκετές κοινωνικές συναναστροφές και εξόδους με φιλικά πρόσωπα.

5 με 6 Απριλίου είναι πολύ πιθανή κάποια θετική εξέλιξη στα επαγγελματικά σας ή η διεύρυνση του πελατολογίου σας με νέες επαφές και συμφωνίες, εφόσον η ενασχόληση σας προϋποθέτει κάποια τέτοια εξέλιξη.

7 του μήνα είναι πιθανόν κάποιο φιλικό σας πρόσωπο να σας μπερδέψει λίγο για τις προθέσεις του απέναντί σας, που μάλλον δεν θα είναι ξεκάθαρα φιλικές αλλά μάλλον ερωτικές.

 

Καρκίνοι

Μπορεί οι εξελίξεις να διαδέχονται η μια την άλλη, μπορεί να μην ήσασταν προετοιμασμένοι για τέτοιο καταιγισμό γεγονότων στα επαγγελματικά και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ίσως πάλι να νιώθετε πως πιέζεστε αφόρητα…Είμαι σίγουρη όμως, πως μέσα στις αλλεπάλληλες εκρήξεις, παραμονεύουν ευκαιρίες, φτάνει να είστε ανοιχτοί στις αλλαγές, να μην το βάζετε κάτω και να προβάλλετε σωστά και δυναμικά τον εαυτό σας. Πιο έντονα βιώνουν τα γεγονότα οι Καρκίνοι του τέλους του 1ου 10ημέρου, αρχές 2ου .

5 με 6 Απριλίου ίσως κάποια υπόθεση σας ή κάποια επεκτατική σας σκέψη να μπλοκαριστεί. Μην αποκαρδιώνεστε, είπαμε πως οι εξελίξεις είναι αλλεπάλληλες και στις 7 για κάποιους από εσάς προκύπτουν επαγγελματικές και συναισθηματικές διέξοδοι.

 

 

Λέοντες

Οι πλανήτες στον Κριό συμβάλλουν σημαντικά στη θετική έκβαση των υποθέσεων σας και σας γεμίζουν αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, ιδιαίτερα στις 7 του μήνα.

Κάποια οικονομική υπόθεση που έχετε ή κάποια συμφωνία που προσπαθείτε να πετύχετε, οικονομικού περιεχομένου, δεν φαίνεται να επιλύεται, την εβδομάδα αυτή.



Παρθένος

Οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν την πρώτη εβδομάδα του Απρίλη, ενώ είναι πολύ πιθανόν ν υπάρξουν συζητήσεις και διαφωνίες με το σύντροφο σας σχετικά με τη διαχείριση των οικονομικών σας.

Στο τέλος της βδομάδας τα πράγματα βελτιώνονται και μαζί με αυτά και η ερωτική σας διάθεση

 

Ζυγός

Οι «άλλοι» συνεχίζουν να καθορίζουν τις εξελίξεις στη ζωή σας και να σας εξαναγκάζουν με τις ενέργειες τους ή τις προτάσεις τους, να πάρετε αποφάσεις. Προσοχή στις επιλογές σας γιατί ο Πλούτωνας παραμένει στον 4ο οίκο και συμβάλλει ώστε πολλές από τις επιλογές σας να είναι οριστικές.

5 & 6 Απριλίου κάποια παρεξήγηση είναι πιθανόν να γίνει στη δουλειά σας ή κάποιο άτομο/ συνάδελφος να σταθεί εμπόδιο για εσάς στον επαγγελματικό χώρο.

7 του μήνα είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστεί μια ερωτική ευκαιρία, που θα σας ενθουσιάσει!



Αιγόκερως

Αισθάνεστε αρκετή ένταση, ενώ κάποιες καταστάσεις στο σπίτι πιέζουν.

 Στο μέσω τις βδομάδας κάποιο συγγενικό πρόσωπο, περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Θα προσπαθήσετε να δώσετε ριζική λύση σε διάφορα ζητήματα που θα προκύψουν στο χώρο του σπιτιού σας και φαίνεται πως στο τέλος της βδομάδας θα τα καταφέρεται με αρκετά θετικά αποτελέσματα για εσάς.

 

Υδροχόος


Πιέσεις που πιθανόν να αντιμετωπίζατε στην καριέρα σας, υποχωρούν την εβδομάδα αυτή.

5 & 6 Απριλίου θα προσπαθήσετε να βρείτε λύση σε κάποια οικονομικά ζητήματα, μέσω κάποιας συμφωνίας ή διαπραγμάτευσης, δώστε προσοχή μήπως εξαπατηθείτε ή κάτι από τα συμφωνηθέντα γυρίσει τελικά εις βάρος σας ή μπλοκάρει άλλες υποθέσεις.

Η εβδομάδα κλείνει ευχάριστα με αρκετά θετικές συζητήσεις και γιατί όχι και τη ν οργάνωση κάποιας μικρής εξόρμησης.

 

Ιχθύς

Μάλλον ήρεμα θα κυλήσει η πρώτη βδομάδα του Απρίλη για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας! Προσπαθείτε να βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα εισοδήματα σας και ίσως στο τέλος της εβδομάδας κάτι που σχεδιάζατε τελικά να τελεσφορήσει.

Ο Ερμής βρίσκεται ακόμα στο ζώδιο σας και σας δίδει την ικανότητα να επικοινωνείτε θετικά και να δίνεται λύσεις στα ζητήματα που προκύπτουν!

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: