Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013


Αστρολογικές προβλέψεις 18- 24 Μαρτίου 2013

 

Τα αστρολογικά γεγονότα της εβδομάδας είναι

Α) Η εαρινή ισημερία στις 20/03, που είναι η είσοδος του Ήλιου στην 0ο του Κριού, που διαχωρίζει το βόρειο από το νότιο ημισφαίριο. Ο Ήλιος ξεκινάει την ανοδική πορεία του προς τον βορρά, μέχρι να φτάσει στο υψηλότερο σημείο της εκλειπτικής του, τον τροπικό του Καρκίνου στις 21/06 , που θα έχουμε το θερινό Ηλιοστάσιο.

Συμβολίζει την κυριαρχία του φωτός έναντι του σκότους, την αναγέννηση, την ανανέωση, τα καινούρια θετικά ξεκινήματα.

Όλοι άλλωστε νιώθουμε  όλη αυτή την αναζωογονητική κοσμική ενέργεια της άνοιξης, και επιθυμούμε μια δυναμική ανανέωση, τόσο σωματική, όσο και πνευματική.

Β) Στις 22 Μαρτίου η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού, η οποία ναι μεν μας δίνει μια εσωτερική ώθηση για έρωτα, φλέρτ και αλλαγές στην εμφάνιση μας, αλλά με έναν σαρωτικό τρόπο. Οι έρωτες μοιάζουν σαν πυροτεχνήματα, εκθαμβωτικοί μεν, αλλά με διάρκεια ,όση και η λάμψη που αφήνουν τα πυροτεχνήματα στον ουρανό. Οι οικονομίες μας τείνουν να εξαφανιστούν και οι υποχρεώσεις μας να πολλαπλασιαστούν, γιατί θα θέλουμε να ζούμε και να απολαμβάνουμε στο έπακρο το τώρα, αδιαφορώντας πλήρως για το αύριο!

Γ) Στις 22 Μαρτίου επίσης συμβαίνει η ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ συνάντηση Άρη- Ουρανού στο ζώδιο του Κριού, η οποία σίγουρα θα ενεργοποιήσει πληθώρα γεγονότων, κυρίως στα παρορμητικά ζώδια του πρώτου 10ημέρου (Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους και Καρκίνους)
 
 
 
Ας δούμε πως μεταφράζονται στο κάθε ζώδιο για τη βδομάδα που μας έρχεται, τα αστρολογικά αυτά γεγονότα.
 
 
Κριός
 
Έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά τον τελευταίο καιρό με τόσους πλανήτες στο ζώδιο των Ιχθύων. Διάφορα δυσάρεστα γεγονότα σας αποσυντόνιζαν,  χωρίς να αφήνουν πολλά περιθώρια αντίδρασης.
Τα πράγματα ευτυχώς αλλάζουν για εσάς, ο ¨Ηλιος εισέρχεται στο ζώδιο σας και δύο μέρες αργότερα και η Αφροδίτη. Θα καταφέρετε να φέρεται εις πέρας πολλές υποθέσεις που βρίσκονταν σε τέλμα ή ακόμα και να απελευθερωθείτε με επαναστατικό τρόπο από καταστάσεις, που σας κράταγαν δέσμιους εδώ και καιρό.
Θα έχετε στα χέρια σας πολλά εφόδια για να φέρετε στη ζωή σας την επιθυμητή αλλαγή, προχωρήστε άφοβα, το πλανητικό τοπίο βρίσκεται στο πλευρό σας, προσέξτε μόνο μην σαρώσετε στο πέρασμα σας «άμαχο πληθυσμό».
 
Ταύρος
Γίνεστε πιο εσωστρεφείς κι διάφορα παρασκηνιακά γεγονότα σας φέρνουν προ εκπλήξεως και σας απομονώνουν.
Θα νιώθετε αρκετά δυσαρεστημένοι, από πολλές καταστάσεις στη ζωή σας και θα σκεφτείτε σοβαρά κάποιες αλλαγές τόσο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις όσο και στα επαγγελματικά σας.
Θα πρέπει λοιπόν αυτή τη βδομάδα παρά τα δυσάρεστα συναισθήματα που θα νιώθετε, να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι αξίζει να παραμένει στη ζωή σας και τι όχι.
 
 
Δίδυμοι
Πολύ πιθανόν την εβδομάδα αυτή να δείτε πως οι προσπάθειες και οι κόποι σας στο επαγγελματικό κομμάτι επιτέλους επιφέρουν καρπούς ή κάποιες προσδοκίες και ελπίδες που είχατε παίρνουν σάρκα και οστά.
Θα εμπλακείτε έντονα σε κοινωνικές ομάδες ή ίσως κάποιο φιλικό σας πρόσωπο να σας αποσπάσει τη προσοχή και τον χρόνο.
 
 
Καρκίνος
Η εβδομάδα αυτή θα σας φέρει αρκετές αλλαγές και ανατροπές σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας, που μάλλον θα σας αιφνιδιάσουν και ίσως αρκετούς από σας να σας εξαναγκάσουν να προβείτε σε ανακατατάξεις.
Ευνοούνται περισσότερο νέα επαγγελματικά ξεκινήματα.
Στα ερωτικά, μάλλον θα είναι μια βδομάδα, που θα έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα και ανατροπές.
 
Λέων
Η Δευτέρα θα σας βρει πιεσμένους από κάποιο οικονομικό ζήτημα, που προσπαθείτε να επιλύσετε, αλλά συναντάτε διαρκώς εμπόδια.
Θα είναι πολλές οι στιγμές που θα θελήσετε να ξεφύγετε από τις δυσκολίες αυτές με οποιοδήποτε συνέπειες.
Θα πρέπει να δείξετε αυτοσυγκράτηση, γιατί θα έχετε την ικανότητα και τις ευκαιρίες να βρείτε διεξόδους. Με την πάροδο των ημερών ,ο Ήλιος στο φιλικό ζώδιο του Κριού, θα σας χαρίσει αισιοδοξία και μια πιο θετική αντιμετώπιση των καταστάσεων.
Όσοι από σας σχεδιάζατε να φύγετε στο εξωτερικό, ίσως την εβδομάδα αυτή, να πραγματοποιήσετε το μεγάλο βήμα.
 
 
Παρθένος
Την εβδομάδα αυτή θα προκύψουν αρκετά ζητήματα οικονομικού περιεχομένου, που πιθανόν θα σας αναγκάσουν να ζητήσετε οικονομική υποστήριξη.
Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί νέες γνωριμίες, οι οποίες υπόσχονται έντονο πάθος αλλά όχι ιδιαίτερη σταθερότητα.


Ζυγοί

Θα πρέπει να αποχαιρετίσετε την ισορροπία και την αρμονία την εβδομάδα αυτή….και το χειρότερο? Οι γρήγορες αποφάσεις θα σας είναι απολύτως απαραίτητες για να καταφέρετε να διαχειριστείτε τα γεγονότα!

Κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση ίσως σας αιφνιδιάσει, και σας ωθήσει σε μία εντελώς καινούρια κατάσταση είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά σας.

Θα νιώθετε πως πολλά γεγονότα, καθορίζονται από τους άλλους κι εσείς δεν μπορείτε να κάνετε κάτι εκτός από το να τα αντιμετωπίζετε.

Οι εξελίξεις δεν θα είναι αρνητικές για εσάς, απλά θα είναι απρόβλεπτες, έντονες και με μικρά περιθώρια αντίδρασης.

Για τους δεσμευμένους, που οι σχέση τους βρισκόταν σε τέλμα εδώ και κάποιο καιρό, μάλλον η βδομάδα αυτή θα δώσει το τελειωτικό χτύπημα.

 

Σκορπιος

Η αρχή της βδομάδας είναι πιθανόν να σας φέρει προβληματισμό στα ερωτικά σας και κάποιες συγκρούσεις με τον σύντροφό σας.

Από τις 20 Μαρτίου είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, αφού φαίνεται πως μάλλον θα επωμιστείτε αρκετές ευθύνες, αφού θα έχετε αρκετή ενέργεια και όρεξη για δουλειά.

Προσοχή στην υγεία σας γιατί μάλλον η καθημερινότητα σας θα είναι φορτισμένη και τα νεύρα σας τεταμένα!

 

 

Τοξότης 

Η βδομάδα προδιαγράφετε θετική για εσάς, όπως ευνοϊκή είναι και η είσοδος του Ήλιου στον Κριό.

 Θα θελήσετε να ξεφύγετε από προβληματικές καταστάσεις που έχετε περάσει, κυρίως στο σπίτι σας και θα βρείτε διέξοδο σε οτιδήποτε σας ευχαριστεί και σας διασκεδάζει.

Είναι πολύ πιθανόν να έχετε μια σημαντική γνωριμία που θα ταράξει τα νερά μετά τις 20 του μήνα, ή να έχετε κάποιο οικονομικό κέρδος.

 

Αιγόκερος

Η εβδομάδα θα φέρει εντάσεις για σας και έντονο προβληματισμό,

 Ίσως συνειδητοποιήσετε πως είστε δέσμιοι των εξελίξεων και τα περιθώρια δράσης σας είναι περιορισμένα, πράγμα που θα σας δημιουργήσει έντονη δυσαρέσκεια.

Το περιβάλλον στο σπίτι σας θα σας δημιουργήσει εντάσεις και φροντίστε να εξισορροπήσετε τις καταστάσεις.

Πολύ πιθανόν να υπάρξει αναστάτωση στο σπίτι σας και να σας ωθήσει σε ανακατατάξεις, μην ενεργήσετε απερίσκεπτα.

 
Υδροχόος

Πολλές μετακινήσεις σας επιφυλάσσει η εβδομάδα αυτή, ενώ παράλληλα το μυαλό σας θα βρίσκεται σε πλήρη εγρήγορση με αρκετές καινούριες ιδέες. Εάν μάλιστα δραστηριοποιήστε στο χώρο του εμπορίου ή των ΜΜΕ, σίγουρα θα έχετε καινούριες πρωτοπόρες ιδέες και καινούριες προτάσεις.

Θα πρέπει ωστόσο να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση, γιατί υπάρχει κίνδυνος για ατυχήματα, από βιασύνη ή εκνευρισμό.

 

Ιχθύς

Με την είσοδο του Ήλιου και της Αφροδίτης στον Κριό η καταναλωτική σας μανία θα φτάσει στα ύψη και πολύ πιθανόν να αδειάζετε το πορτοφόλι σας πριν καλά καλά το καταλάβετε.

Χρειάζεται προσοχή από μέρους σας, καθώς ενδέχεται να προκύψουν κάποια ξαφνικά έσοδα, μην τα κατασπαταλήσετε το ίδιο ξαφνικά.

Κάποιες υποθέσεις σας που βρίσκονταν σε τέλμα δρομολογούνται θετικά για εσάς την εβδομάδα αυτή

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: