Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013


Αστρολογικές Προβλέψεις 25- 31 Μαρτίου 2013

 

Η τελευταία βδομάδα του Μάρτη είναι πλούσια σε αστρολογικά γεγονότα, που επηρεάζουν όλα τα ζώδια. Ο Μάρτης αποφασίζει στην εκπνοή του να αφήσει το στίγμα του, σε πολλούς από μας!

Πρώτο σημαντικό γεγονός είναι η εκρηκτική πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ζυγού /Κριού στις 27 του μήνα.(6ο 52’ ). Βάζει στο στόχαστρο τις διαπροσωπικές σχέσεις ,τα οικονομικά και φέρνει επιτακτικά στο προσκήνιο ζητήματα, που απαιτούν επίλυση εδώ και τώρα, χωρίς να αφήνει κανένα περιθώριο σκέψης.

 Χρειάζεται επίσης μεγάλη προσοχή, καθώς η πανσέληνος αυτή ενεργοποιεί  ατυχήματα, τραυματισμούς, αιμορραγίες και μας εκθέτει σε μεγάλους κινδύνους

Την ίδια μέρα το τετράγωνο Άρη –Πλούτωνα επιβαρύνει αρκετά την κατάσταση, εντείνοντας τις συγκρούσεις και τα βίαια ξεσπάσματα, δίνοντας στα γεγονότα που θα ενεργοποιηθούν, τον τίτλο του τέλους και της οριστικής καταστροφής.

Βέβαια για τους πιο αποφασιστικούς και ικανούς, οι όψεις της πανσελήνου και το τετράγωνο Άρη/ Πλούτωνα δίνουν όλο το σθένος και τη δύναμη, μέσα από εξαιρετική βέβαια προσπάθεια ,να δράσουν με στρατηγική και να πετύχουν ακόμα και στην πιο δύσκολη και απαιτητική κατάσταση.

Την επόμενη μέρα, 28 Μαρτίου, το τρίγωνο Ερμή/ Κρόνου, μας φέρνει προ των ευθυνών μας και μας δίνει τη δυνατότητα να σκεφτούμε πιο ώριμα και συγκροτημένα, ώστε να εξισορροπήσουμε κάποιες καταστάσεις.

Στις 29 Μαρτίου η σύνοδος Αφροδίτης/ Ουρανού θα μας δώσει κάποιο φως στις οικονομικές μας υποθέσεις, καθώς και κάποιες ευκαιρίες καθώς ο Ερμής πραγματοποιεί την ίδια μέρα εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Θα πρέπει όμως  να μην δράσουμε υπερβολικά και απερίσκεπτα, καθώς το τετράγωνο Ερμή /Δία μας παρακινεί σε υπερβολές και υπέρμετρη αισιοδοξία. Η Αφροδίτη θα βάλει επίσης φωτιά στα ερωτικές μας υποθέσεις και θα μας αιφνιδιάσει μάλλον ευχάριστα.

Τελευταία μέρα του Μάρτη η Αφροδίτη πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με το Δία, τα πάθη, οι έρωτες και τα ακραία συναισθήματα κυριαρχούν.

 
Κριός

Η τελευταία βδομάδα του μήνα σας βάζει στο στόχαστρο, αλλά έχετε όλη τη δύναμη για να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις και να αποκομίσετε οφέλη μέσα από τα γεγονότα που αναδύονται.

Στις 27 του μήνα είναι πιθανόν να συμβούν αρκετές αλλαγές στα επαγγελματικά σας, και να αποφασίσετε μια ολοκληρωτική αλλαγή λόγω εξελίξεων. Θα έχετε την τάση να ενεργείται αστραπιαία, απερίσκεπτα και με υπερβολή γι’ αυτό θα σας συνιστούσα αυτοσυγκράτηση. Γίνεστε απρόβλεπτοι και εγωιστικοί. Αυτό θα επιφέρει αρκετά προβλήματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες στα ερωτικά και τα οικονομικά, κυρίως από 29- 31 Μαρτίου και μάλλον οι εξελίξεις θα είναι απροσδόκητα ευχάριστες…..δεν υπόσχονται όμως διάρκεια και σταθερότητα.


 

Ταύρος

Το πιθανότερο είναι να έχετε δυσάρεστες αποκαλύψεις την εβδομάδα αυτή, γεγονότα και μυστικά που αγνοούσατε ενεργοποιούνται από την πανσέληνο και σας αναγκάζουν να πάρετε αποφάσεις.

Ευτυχώς το τρίγωνο Ερμή/ Κρόνου στις 28 του μήνα , δρα σαν διελκυνστίνδα και σας δίνει μια ευκαιρία να εξισορροπήσετε τις καταστάσεις.

Οικονομικές ευκαιρίες, που αφορούν τα εισοδήματα σας, ενδέχεται να παρουσιαστούν στις 29, προσοχή όμως στη διαχείριση τους, καθώς ο κίνδυνος της υπερβολής παραμονεύει.

 
Δίδυμος

Η πανσέληνος ενεργοποιεί για εσάς ερωτικές σχέσεις και ζητήματα παιδιών. Αποφύγετε οποιοδήποτε οικονομικό ρίσκο που αφορά τυχερά παιχνίδια.

 Εάν είστε δεσμευμένοι η εβδομάδα θα φέρει αρκετές εντάσεις με το ταίρι σας.

29 του μήνα ενδέχεται να υπάρξει κάποια επαγγελματική πρόταση, χειριστείτε την αντικειμενικά και χωρίς υπερβολές.

 

Καρκίνος

Επηρεάζεστε έντονα από την πανσέληνο στις 27 Μαρτίου, ως παρορμητικό ζώδιο με κυβερνήτη του την Σελήνη. Θα ενεργοποιηθούν ζητήματα με ακίνητη περιούσία ή επαγγελματικά. Εάν στο χώρο εργασίας σας υπήρχαν εντάσεις, σίγουρα η πανσέληνος θα σας φέρει αντιμέτωπους με πιεστικά γεγονότα και οριστικές λύσεις. Ίσως πάλι εάν είχατε ζητήματα με ακίνητη περιουσία, κάποια εξέλιξη να σας αναγκάσει να ολοκληρώσετε τις διαδικασίες.

Στα αισθηματικά σας θα έχετε κάποιες ευκαιρίες για να ισορροπήσετε τα πράγματα γύρω στις 28, και για όσους από εσάς δεν τα καταφέρετε, το τέλος του μήνα θα είναι έντονο,  και απελευθερωτικό είτε το θέλετε είτε όχι…!

 

 

Λέων

Θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στις 27 του μήνα στις μετακινήσεις σας, καθώς η πανσέληνος για εσάς ενεργοποιεί αυτό ακριβώς το κομμάτι. Ενδέχεται να υπάρξουν βλάβες στο μεταφορικό σας μέσω, αλλά καλό θα ήταν να είστε και ‘σεις προσεκτικοί.

Από τις 28 του μήνα, φαίνεται πως βρίσκετε λύση σε κάποιο οικονομικό ζήτημα που σας έχει ταλαιπωρήσει τον τελευταίο καιρό, ενώ στις 29 του μήνα όσοι έχετε ανοιχτές υποθέσεις με εξωτερικό (επαγγελματικές, ερωτικές ή ακόμα και αν σχεδιάζετε εσείς οι ίδιοι να φύγετε), κάποια θετική εξέλιξη σας ανοίγει διάπλατα το δρόμο.


 

Παρθένος

Η πανσέληνος αυτή θα βάλει τον τίτλο του τέλους σε κάποια υπόθεσή σας, ενώ παράλληλα θα φέρει επιτακτικά στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα.

27 και 28 του μήνα θα έχετε την ευκαιρία να ισορροπήσετε τα πράγματα και είναι πολύ πιθανόν κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση για συνεργασία ή στα επαγγελματικά σας, να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση!

Η τελευταία μέρα του μήνα, σας υποκινεί έντονα συναισθήματα και πάθη που αφορούν κυρίως τα συναισθηματικά, αλλά και τα οικονομικά σας.

 

Ζυγός
 
Και το δικό σας ζώδια είναι από τους πρωταγωνιστές στην πανσέληνο στις 27 του μήνα, ο νόμιμος σύντροφός σας ή ο συνεργάτης σας μάλλον σας φέρνει προ τετελεσμένων, και ο Πλούτωνας στον 4ο οίκο σας, συμβάλλει ώστε η αλλαγή που θα πραγματοποιηθεί να είναι αμετάκλητη και ριζική. Απ΄ την άλλη όμως ίσως να προκύψει μια πολύ σημαντική θετική αλλαγή/ εξέλιξη, που να σας ωθήσει σε μια νέα τάξη πραγμάτων.

Από τις 28 τα οικονομικά σας, αρχίζουν να σταθεροποιούνται και η τελευταία μέρα του μήνα σας αφήνει προβληματισμένους και αρκετά ταλαιπωρημένους συναισθηματικά. Ωστόσο θεωρώ πως θα αναδυθούν ευκαιρίες μέσα από την κατάσταση, γι’ αυτό να είστε ψύχραιμοι, ώστε να κάνετε τις σωστές επιλογές και κινήσεις.

  

Σκορπιός

Είναι πιθανόν κάποιος συνάδελφος να σας προκαλέσει έντονα και ο χώρος εργασία σας να μετατραπεί σε πεδίο μάχης στις 27 του μήνα.

Τα ερωτικά σας είναι σε καλύτερη μοίρα, καθώς ενδέχεται να προκύψει κάποια γνωριμία στις 28-29 του μήνα, που θα έχει αρκετές προδιαγραφές για σταθερότητα και διάρκεια.

Όσοι βρίσκονται ήδη σε μια σχέση, ίσως τις μέρες αυτές να αντιμετωπίσουν πιο σοβαρά τη σχέση τους και να θέσουν κοινούς στόχους με το ταίρι τους.

 

Τοξότης

Οι έρωτες παίρνουν φωτιά και είναι πιθανόν να προκύψει κάποια ξαφνική γνωριμία για εσάς, μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Η τύχη είναι με το μέρος σας, αποφύγετε όμως μεγάλα ρίσκα, καθώς η ανάγκη σας για διασκέδαση, έρωτες και κέρδη θα κυριαρχήσει.

Είναι επίσης πιθανόν στις 29 του μήνα, να έχετε κάποια πρόταση ή αν είχατε κάποιες σκέψεις όσον αφορά το σπίτι σας ή ακίνητη περιουσία, να δρομολογηθούν εξελίξεις.

 

Αιγόκερως

Η πανσέληνος σας επηρεάζει έντονα, και για κάποιους από εσάς, κυρίως του πρώτου 10ημέρου, θα σημάνει την ριζική αλλαγή σε σημαντικές δομές στη ζωή σας και την είσοδο σας σε μια νέα κατάσταση

Τα γεγονότα θα επικεντρωθούν κυρίως στο σπίτι αλλά και την καριέρα σας, και δεν θα σας αφήσουν πολλά περιθώρια αντίδρασης.

 

Υδροχοος

Θα χρειαστεί προσοχή στις μετακινήσεις σας στις 27 του μήνα, ενώ κινητοποιείστε έντονα την εβδομάδα αυτή και έχετε αρκετές ιδέες.

Κινητοποίηση υπάρχει και στον οικονομικό τομέα και είναι πιθανόν να λάβετε ενίσχυση από κάποιο μεγαλύτερο άτομο ή να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες στη δουλειά σας, που θα συνεπάγονται οικονομικές απολαβές. Θα πρέπει να αποφύγετε όμως υπερβολές, καθώς προς το τέλος του μήνα θα έχετε μια τάση για οικονομικά ρίσκα.

 

Ιχθύς

Η πανσέληνος στις 27 είναι πιθανόν να σας φέρει κάποιο οικονομικό ζήτημα στο προσκήνιο, όχι απαραίτητα αρνητικό. Θα χρειαστεί μόνο προσοχή από μέρους σας, γιατί όπως είπαμε και την προηγούμενη βδομάδα, έχετε την τάση αυτό τον καιρό να μην διαχειρίζεστε με σύνεση τα οικονομικά σας και να κατασπαταλάτε όποιο έσοδο προκύπτει.

29 Μαρτίου το τετράγωνο Ερμή/ Δία σε εξάγωνο με Πλούτωνα, μάλλον θετικό θα είναι και είτε ολοκληρώνετε κάποια αγοραπωλησία ακινήτου, είτε λαμβάνετε ενίσχυση από το σπίτι σας

Δεν υπάρχουν σχόλια: